Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Είναι ο μοναδικός πολιτικός που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο

Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες αναφέρει  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στο περιεχόμενο της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.

«Και στο πέρασμά του από την Κοζάνη ο κ. Τσίπρας ανέδειξε το χάσμα που τον χωρίζει από την αλήθεια και την πραγματικότητα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνοντας ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μοναδικός πολιτικός που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο».

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Και στο πέρασμά του από την Κοζάνη, ο κ. Τσίπρας ανέδειξε το χάσμα που τον χωρίζει από την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες.

Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι, η μια μετά την άλλη, κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέτρα ανάλογα με αυτά που ήδη εφαρμόζει η Κυβέρνησή μας για την ανάσχεση της πανδημίας.

Όπως για την πανδημία, έτσι και για την απολιγνιτοποίηση απέφυγε να καταθέσει προτάσεις, απέφυγε να τοποθετηθεί καθαρά. Μετά την «προαιρετική υποχρεωτικότητα» για τους εμβολιασμούς, σήμερα ούτε λίγο, ούτε πολύ, μίλησε για «πράσινο λιγνίτη». Ο κ. Τσίπρας, όμως, έχει και ένα θλιβερό προνόμιο.

Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο».Δημοφιλέστερα

To Top