Ελλάδα

Τα πούρα Corrida και Villa Dominicana της Villiger παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα

Δείπνο στην Κηφισιά παρόντος του αντιπροέδρου της Villiger Gerrit Kamphuis – Μήνυμα του 92χρονου ιδρυτή της ιστορικής εταιρείας Heinrich Villiger – Παρουσίαση από την επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη

Με ένα εντυπωσιακό event σε στενό κύκλο λόγω Covid-19 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά η παρουσίαση χειροποίητων πούρων του οίκου Villiger στην Ελλάδα.

Το δείπνο χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Gert Kamphuis μεταφέροντας ένα ζεστό μήνυμα του Heinrich Villiger -του 92χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας- ενώ το «παρών» έδωσαν ο διευθυντής εξαγωγών Ιωακείμ Γαβαλάς και η διευθύντρια χειροποίητων πούρων Assya Zouzi.

Από την ελληνική Καπνοβιομηχανία παρευρέθηκαν ο εμπορικός διευθυντής Ιωάννης Λαμπίδης και το τμήμα πωλήσεων πούρων της εταιρείας ενώ την επιμέλεια της βραδιάς και την παρουσίαση των προϊόντων και σε συνεργάτες-διανομείς και σημαντικούς επιχειρηματίες του καπνικού εμπορίου από όλη τη χώρα ανέλαβε η επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη.


villiger-14

Η επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη
Ο ελβετικός κολοσσός παραγωγής πολυτελών πούρων, δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στην χώρα μας μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με την ελληνική καπνοβιομηχανία, Καρέλια ΑΕ, σημειώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και παρά τις απαιτητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, οι πωλήσεις των προϊόντων Villiger στην Ελλάδα καταγράφουν και το τρέχον έτος εντυπωσιακή ανάπτυξη, πολλαπλασιάζοντας δυναμικά τις πωλήσεις πούρων της Καρέλια ΑΕ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.


villiger-12_2

Ο αντιπρόεδρος της Villiger, Gert Kamphuis, ο διευθυντής εξαγωγών Ιωακείμ Γαβαλάς και ο εμπορικός διευθυντής της Καρέλια ΑΕ, Ιωάννης Λαμπίδης
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε το μεγάλο λανσάρισμα της οικογένειας προϊόντων St. Louis Blues, που οι πωλήσεις τους σε όγκο σημείωσαν ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2021 αύξηση 177%.

Έτσι και ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου παρουσιάστηκαν δυο σειρές χειροποίητων πούρων, με αξιοσημείωτη παρουσία στο εξωτερικό.


villiger-1 Τα Corrida, χαρακτηρίζονται από τα σπάνια χαρμάνια τους σύμφωνα με τους πιο απαιτητικούς καπνιστές της κατηγορίας ενώ τα Villa Dominicana, με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής που τα καθιστά μια προσιτή καπνιστική πολυτέλεια.

Με σταθερή διανομή και επάρκεια αντίθετη στις έντονες ελλείψεις χειροποίητων πούρων που ταλαιπώρησαν τελευταία τους καπνιστές της κατηγορίας, φαίνεται πως Villiger και Καρέλια κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα επέκταση της δραστηριότητάς τους στην ελληνική αγορά.


villiger-15

Η διευθύντρια χειροποίητων πούρων της Villiger, Assya Zouzi, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Gert Kamphuis και η επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη


Δημοφιλέστερα

To Top