Ελλάδα

Χαλκιδική: Ανήλικος έκλεψε «χρυσό» τσαντάκι από επιχείρηση

Περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.350 ευρώ

Ένας ανήλικος Έλληνας και ένας οριακά ενήλικος συνεργός του ήταν οι δράστες της «χρυσής» κλοπής που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο από μια επιχείρηση σε περιοχή της Χαλκιδικής, από την οποία είχε κλαπεί ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.350 ευρώ.

Από την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μουδανιών, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες της κλοπές ήταν δυο νεαροί ηλικίας 18 και 16 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Έκλεψε τσάντα με σημαντικό ποσό από όχημα

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνίασαν μια παρόμοια κλοπή που είχε γίνει το μεσημέρι της 11ης Νοεμβρίου, σε ένα χωριό της Ημαθίας. Τότε, ένας άγνωστος διέρρηξε ένα σταθμευμένο όχημα και έκλεψε μια τσάντα που περιείχε 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.Δημοφιλέστερα

To Top