Ελλάδα

«Αδερφή μου εγώ σε πιστεύω», συνθήματα για την 24χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη εν μέσω θρίλερ για τις τοξικολογικές

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης δεν θα παραδόθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα

Συνθήματα έξω από καφέ-μπαρ της παραλιακής στη Θεσσαλονίκη φωνάζουν διαδηλωτές με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.

«Με την Γεωργία είμαστε μαζί, στον δι@@@ο να στείλουνε τον κάθε βιαστή», φωνάζουν μεταξύ άλλων διαδηλωτές που πραγματοποιούν πορεία κατά της έμφυλης βίας.


Thestival.gr Συνθήματα για την 24χρονη Γεωργία

Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος έχουν γράψει με σπρέι «αδερφή μου εγώ σε πιστεύω».

Παρατείνεται, στο μεταξύ, το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και αυτό, καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης δεν θα παραδοθούν σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά  -πιθανότατα- την προσεχή Δευτέρα. Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να παραδοθεί σήμερα, αλλά, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.

Τα αποτελέσματα από τη Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Ένα τελικό πόρισμα που, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

Δημοφιλέστερα

To Top