Ελλάδα

Χαμός στον ΑNT1 – Έξαλλος ο Παπαδάκης. Δικηγόρος Ιερέα: «Σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτης σας, έχει αφήσει αιχμές» (VIDEO)

Ο Παπαδάκης εκτός εαυτού έδωσε εντολή να τον κόψουν από τον αέρα!

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον δικηγόρο του ιερέα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έχει καταγγελθεί από 17χρονη για βιασμό.

Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος όταν ο δικηγόρος του είπε ότι υπάρχει εναντίον του καταγγελία, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. «Είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι; Είσαι εσύ σε θέση να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου αλητήριε», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ οι τόνοι είχαν ανέβει από πριν όταν ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα είχε πει ότι έγιναν της μόδας οι βιασμοί μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Γιώργος Παπαδάκης: «Σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά με έχει εξοργίσει αυτή η ιστορία. Δεν θα έβγαινε στα καλά καθούμενα ένα κορίτσι να πει ότι τη βίασε ένας ιερέας. Με εξόργισε το επιχείρημα του πελάτη σας ότι μπορεί η κοπέλα να ήταν ερωτευμένη και να ήθελε να με εκδικηθεί».

Δικηγόρος: «Όταν σταμάτησε η βοήθεια από το φιλόπτωχο ταμείο προς την οικογένεια του έγινε η καταγγελία. Θα έρθουν 9 μάρτυρες. Τη βοήθησε, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε η βοήθεια γιατί υπήρχαν ανάγκες για άλλους. Δεν ήρθαν ποτέ σε σωματική επαφή. Μεταξύ τους δεν υπήρχε καμία σχέση. Το ανηλίκων τον παρακολουθούσε 3 μήνες».

Γιώργος Παπαδάκης: «Έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί. Θα έπρεπε να είσαστε πιο επιφυλακτικός. Είπατε σε άλλη σας τηλεοπτική παρουσία ότι έχει γίνει της μόδας οι καταγγελίες βιασμού.

Δικηγόρος: «Μετά από 20 χρόνια μπορεί να καταγγελθεί βιασμός νομικά; Εκτός από συνήγορος είμαι και πατέρας. Οι ενήλικοι και ανήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους».

Γιώργος Παπαδάκης: «Επειδή λέτε ότι είστε γονέας, σας εύχομαι να μην σας τύχει τέτοιο περιστατικό. Είπατε ότι θα έπρεπε να πάει αμέσως να καταγγείλει τον βιασμό της. Αντιλαμβάνεστε την ψυχική κατάσταση της κοπέλας;»

Δικηγόρος: «Πρέπει να γίνεται η καταγγελία σε εύλογο χρονικό διάστημα ενός έτους. Έχει γίνει της μόδας, μετά την κ. Μπεκατώρου, να έρχονται μετά από δέκα χρόνια κάποιες κυρίες…»

Γιώργος Παπαδάκης: «Το ακυρώνεται αυτό το κίνημα; Είπατε ότι ακυρώνεται την όποια καταγγελία γιατί δεν έγινε έγκαιρα».

Δικηγόρος: «Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές. Αν θέλετε να πω το όνομά της».

Γιώργος Παπαδάκης: «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε. Τι έχει αφήσει για μένα. Τώρα προβοκάτορα πεσ’ το. Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου. Είσαι αισχρός. Είσαι εχθρός, είσαι εχθρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι; Είσαι εσύ σε θέση να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου αλητήριε».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top