Διεθνή

Φρικτό έγκλημα στο Μπαλί: Για αυτοκτονία του 48χρονου μιλούν τώρα οι Αρχές, «δεν είναι σίγουρο ότι δολοφονήθηκε»

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ασύλληπτη υπόθεση – Αρχικά κατηγορήθηκε η σύντροφος του 48χρονου και πατέρα δύο παιδιών για τη δολοφονία

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το ασύλληπτο δράμα στο Μπαλί ποου συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Οι Αρχές έχουν αρχίσει τις τελευταίες ώρες να κοινοποιούν την υποψία τους και να μιλούν για αυτοκτονία του Ματ Χάρπερ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Από την πρώτη στιγμή, η 40χρονη σύντροφός του,  Έμι Πακπάχαν, που βιντεοσκόπησε το πτώμα του άντρα και πατέρα δύο παιδιών, μίλησε για αυτοχειρία. 

Ο Ματ, με καταγωγή από το Γκλόστερ της Αγγλίας, εργαζόταν στο Μπαλί από τον Φεβρουάριο του 2020.

Ανακρίνεται, την ίδια στιγμή, από τις Αρχές η Πακπάχαν για το αδιανόητο συμβάν. Ο επικαφελής των ερευνών δήλωσε, πάντως, από την πλευρά του στη βρετανική Sun, ότι δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το σενάριο της αυτοκτονίας. 

Ο άτυχος Ματ Χάρπερ και η σύντροφός του Έμι Πακπάχαν, με την οποία είχε δεσμό από τον περασμένο Ιούλιο, είχαν ταξιδέψει στο Μπαλί για διακοπές.


NINTCHDBPICT000705069045


NINTCHDBPICT000705069068

Ο 48χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που πραγματοποιούσε βιντεοκλήση με την πρώην σύζυγό του και την κόρη της που βρίσκονταν στην Βρετανία. 


NINTCHDBPICT000705069039

Η σύντροφος του άτυχου άντρα, Έμι, βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την στιγμή που άφηνε την τελευταία του πνοή.

Λίγο αργότερα, η ίδια κάλεσε την Αστυνομία ισχυριζόμενη ότι ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε μόνος του. Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το βίντεο από τη στιγμή που ξεψυχούσε, ενώ κατέθεσε ότι την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι προκειμένου να βλάψει τον εαυτό του. Ακουγόταν να φωνάζει στο βίντεο: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω!».


NINTCHDBPICT000705069029


NINTCHDBPICT000705069040

Δημοφιλέστερα

To Top