Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Προβλήματα από το πρωί στον Ηλεκτρικό – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια έχουν προκαλέσει οι συσσωρευμένες βλάβες που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας – «Γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων» λέει η ΣΤΑ.ΣΥ.

Οι συσσωρευμένες βλάβες που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας είναι η αιτία πίσω από τα προβλήματα που σημειώνονται από το πρωί στη Γραμμή 1 του Μετρό.

Τα προβλήματα αυτά αφορούν σε μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στη συχνότητα των δρομολογίων και, όπως επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, για τα προβλήματα που καταγράφονται από το πρωί στην κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό. Οι μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στη συχνότητα των δρομολογίων, οφείλονται στις συσσωρευμένες βλάβες, που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας, καθώς ήταν επιτακτική η κίνησή τους στο δίκτυο επί 24ωρου βάσης, προκειμένου αυτό να παραμείνει ανοιχτό, σε συνδυασμό με την αδυναμία προσέλευσης εργαζομένων της εταιρείας στην τεχνικοεπισκευαστική βάση.

Γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων.»

Δημοφιλέστερα

To Top