Πολιτική

Κατρίνης: Επικοινωνιακή φούσκα το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη

“Χιλιάδες πολίτες βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες στην Αττική Οδό, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Πολλές περιοχές της Αττικής μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα. Το κράτος είναι απόν και οι υπεύθυνοι αυτής της επίδειξης ανικανότητας μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες”, επισημαίνει

“Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία. Αυτή η προειδοποίηση φαίνεται ότι δεν έφτασε ποτέ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επιτελικό κράτος και στους αρμόδιους υπουργούς”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.

“Χιλιάδες πολίτες βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες στην Αττική Οδό, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Πολλές περιοχές της Αττικής μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα. Το κράτος είναι απόν και οι υπεύθυνοι αυτής της επίδειξης ανικανότητας μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες”, επισημαίνει ακόμη.

“Σήμερα, αποδείχθηκε ότι το περίφημο ”επιτελικό κράτος” του κ.Μητσοτάκη δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια επικοινωνιακή φούσκα. Τις ευθύνες θα τις αποδώσουν οι πολίτες”, καταλήγει ο κ. Κατρίνης.

Δημοφιλέστερα

To Top