Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας, συστάσεις προς τους οδηγούς από την Αττική Οδό

Τι να προσέχουν οδηγοί και πεζοί, συστάσεις προς τους οδηγούς από την Αττική Οδό – Δείτε live εικόνα

Το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα της «κακοκαιρίας Ελπίς» είναι σε εξέλιξη και λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε να χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας όπου σε πολλές περιοχές αρχίζει να το «στρώνει».

Η κυκλοφορία διεξάγονται κανονικά μέχρι και αυτή την ώρα σε όλους τους δρόμους της Αθήνας, με το χιόνι να πέφτει πυκνό μέχρι και το κέντρο της Αθήνας. 

Αυξημένη είναι η κίνηση επί της λωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Μεσογείων στο ύψος των Αμπελοκήπων. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση τώρα επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος). Κίνηση στους δρόμους θα συναντήσουν οι οδηγοί και στον Κηφισό αλλά και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

LIVE Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ

Εικόνα της κίνησης τώρα επί της λεωφόρου Κηφισίας, πού υπάρχουν καθυστερήσεις


kinisitora-kedro-kifisias

Η έντονη χιονόπτωση έχει ήδη ξεκινήσει από νωρίς το πρωί. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι οι κάτοικοι του νομού ίσως έρθουν, τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αντιμέτωποι με δυσκολίες στις μετακινήσεις από και προς την εργασία τους αφού, είναι πολύ πιθανό από το μεσημέρι και μετά να το έχει στρώσει. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας, το μεγαλύτερο τμήμα του νομού -συμπεριλαμβανομένων κέντρου Αθήνας και νοτίων προαστίων – θα έχει στρωθεί με χιόνι.

Ο χάρτης κυκλοφορίας της Τροχαίας 


kairos-kinisitora-xionia-troxaia

Την ίδια ώρα η Αττική Οδός γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ότι γίνεται ρίψη άλατος,κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, την ώρα που η χιονόπτωση είναι σφοδρή.

Δείτε πρωινή εικόνα από την Αττκή Όδό 


kinisi-xioni-attikidos


kairos-kinisitora-kifisia

Αυτή την ώρα στην Αττική, όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί από την Τροχαία η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε όλους τους δρόμους που είχε διακοπεί χθες εκτός από τη Λεωφόρο Πάρνηθας που παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω. Επίσης, ισχύει η απαγόρευση κίνησης των φορτηγών στην παλαιά ΕΟ Αθηνών- Θηβών από το ύψος του πρατηρίου καυσίμων «Cyclon» στο ρεύμα προς Θήβα.

Διακοπή κυκλοφορίας

Νωρίς το πρωί, διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής. Ειδικότερα:

– Στη λεωφόρο Διονύσου (περιφερειακή Πεντέλης) από το ύψος του Αγίου Πέτρου προς Πεντέλη.

– Στην οδό Διονύσου (περιφερειακή Διονύσου) από το ύψος του «414» προς Νέα Μάκρη.

– Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δημοφιλέστερα

To Top