Διεθνή

Κορωνοϊός – Γερμανία: Ο υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ εμβολίασε δυο ανήλικα αδέρφια κατά της Covid

Πριν επιτελέσει το ιατρικό του καθήκον, σε ένα εμβολιαστικό κέντρο στη πόλη Σβέριν, ο Λάουτερμπαχ φρόντισε να χτενίσει το μαλλί του

Με τις κάμερες να είναι στημένες έξω από ένα εμβολιαστικό κέντρο στη πόλη Σβέριν της Γερμανίας, ο υπουργός Υγείας της χώρας, Καρλ Λάουτερμπαχ προσήλθε στην ώρα του και μάλιστα άσκησε το ιατρικό του επάγγελμα.

Κατά την πρώτη επίσκεψή του στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, δύο αδέρφια, ο Αλεξάντερ και ο Κρίστοφερ Φάρις, ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα, έκαναν την αναμνηστική τους δόση κατά του κορωνοϊού με την βοήθεια του υπουργού που είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Οι δύο έφηβοι έφτασαν χθες στο εμβολιαστικό κέντρο με τον πατέρα τους, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Τα αγόρια είχαν το προνόμιο να εμβολιαστούν από τον υπουργό Υγείας της Γερμανίας.

Ωστόσο, ο φακός κατέγραψε μία απίστευτη σκηνή πριν τον εμβολιασμό των εφήβων.

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας δυσκολεύεται μάλλον να τιθασεύσει το μαλλί του και για το λόγο αυτό, κουβαλάει πάντα μαζί του μία χτένα. Κι επειδή δεν έχει κανένα πρόβλημα να χτενίζεται μπροστά στο φακό, το έκανε με ιδιαίτερη άνεση.


lauterbach_xtenisma

Με τους δημοσιογράφους να έχουν κατακλύσει το κτίριο, ο Καρλ Λάουτερμπαχ που ήθελε να είναι το μαλλί του στην τρίχα, προτού εμβολιάσει τα δύο αγόρια, έβγαλε τη χτένα του για να στρώσει το μαλλί του.

Δημοφιλέστερα

To Top