Πολιτική

Σκανδαλίδης: Aυτονόητη η καταψήφιση της κυβέρνησης

Για «απρογραμμάτιστη και ανίκανη Κυβέρνηση που αντί να αντιμετωπίσει με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό τις αλλεπάλληλες κρίσεις που εδώ και χρόνο πολύ βιώνει η χώρα τις οξύνει και τις πολλαπλασιάζει» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής

«Το πολιτικό ζήτημα της χώρας, πήρε τεράστιες διαστάσεις όταν ένας προγραμματισμένος χιονιάς διέλυσε κυριολεκτικά μια απρογραμμάτιστη και ανίκανη Κυβέρνηση. Μια απρογραμμάτιστη και ανίκανη Κυβέρνηση που αντί να αντιμετωπίσει με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό τις αλλεπάλληλες κρίσεις που εδώ και χρόνο πολύ βιώνει η χώρα τις οξύνει και τις πολλαπλασιάζει» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης κατά την έναρξη της τοποθέτησης του στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ακόμη ο κ. Σκανδαλίδης πρόσθεσε πως «είναι ποτέ δυνατό μια πραγματικά προοδευτική παράταξη να υπερψηφίζει αυτή την Κυβέρνηση; ή έστω να κλείσει τα μάτια επιλέγοντας να μην την καταψηφίσει; Ασφαλώς όχι. Είναι αυτονόητη η ψήφος μας».

Δημοφιλέστερα

To Top