Διεθνή

Συνέλαβαν γυναίκα στο Τέξας που προσπαθούσε να αγοράσει ένα ξένο μωρό για 500.000 δολάρια στα Walmart

Η γυναίκα σχολίασε τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια ενός αγοριού και ρώτησε τη μητέρα του πόσο… κοστίζει – Μόλις η μητέρα γέλασε, η συλληφθείσα της είπε ότι έχει 250.000 δολάρια στο αυτοκίνητό της

Πήγε για ψώνια στα Walmart αλλά αυτό που την ενδιέφερε να αγοράσει ήταν τελικά ένα μωρό. Κι επειδή επέμεινε, αν και το μωρό ήταν εκτός… πώλησης, της πέρασαν χειροπέδες και κινδυνεύει να μείνει στη φυλακή για δέκα χρόνια.

Ο λόγος για την Ρεμπέκα Λάνετ Τέιλορ, που ήταν στο κατάστημα των Walmart στο Τέξας, όταν προσέγγισε τη μητέρα του μωρού, η οποία εκείνη την ώρα πλήρωνε στο αυτόματο μηχάνημα για να φύγει.

Η Τέιλορ σχολίασε θετικά τα ξανθά μαλλιά του παιδιού και τα μπλε του μάτια. Δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά ρώτησε τη μητέρα πόσο κοστίζει. Η μητέρα γέλασε, θεωρώντας ότι πρόκειται για αστείο, αλλά η Τέιλορ της δήλωσε ότι είχε 250.000 δολάρια στο αυτοκίνητο. Άρχισε μάλιστα να γίνεται πιεστική και η μητέρα της είπε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, η 49χρονη δεν πτοήθηκε ουδόλως. Αντ’ αυτού απάντησε στη μητέρα ότι ήθελε να αγοράσει ένα μωρό εδώ και πολύ καιρό, ανησυχώντας τη μητέρα, η οποία έφυγε.

Ωστόσο η Τέιλορ την περίμενε και άρχισε να της φωνάζει στο πάρκινγκ ότι θα της έδινε 500.000 δολάρια  «γιατί ήθελε το μωρό και θα το έπαιρνε».

Τότε, η μητέρα πήγε στην αστυνομία και η Τέιλορ συνελήφθη στις 18 Ιανουαρίου. Στη δικογραφία φαίνεται ότι την κατηγορούν για προσπάθεια αγοραπωλησίας παιδιού, που είναι αδίκημα τρίτου βαθμού στην πολιτεία του Τέξας.

Πλέον, η Τέιλορ κινδυνεύει με φυλάκιση τουλάχιστον 10 έτη, αν καταδικαστεί, ενώ θα της επιβληθεί και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Η γυναίκα αποφυλακίστηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Χιούστον με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Δημοφιλέστερα

To Top