Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Μαθητές του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας στέλνουν το μήνυμα «Με λένε και μένα Άλκη»

Συγκινητικό  βίντεο με μηνύματα κατά της βίας στον χώρο του αθλητισμού στέλνουν μαθητές και μαθήτριες – «Δεν μας χωρίζει ο αθλητισμός. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Δεν θέλουμε να μας χωρίζει»

Ένα συγκινητικό βίντεο με μηνύματα κατά της βίας, και ειδικά στον χώρο του αθλητισμού, στέλνουν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας, σε ένα σύντομο βίντεο που επιμελήθηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους.

Με τίτλο «Με λένε και μένα Άλκη» οι μαθητές στέλνουν το δικό τους μήνυμα, ζητώντας να σταματήσει η βία και η άδικη αιματοχυσία για να μη θρηνήσουμε νέους Άλκηδες στο μέλλον. «Σταματήστε τη βία, τον φόβο, τον θάνατο», «Θέλουμε ελπίδα, τα όνειρά μας, τη ζωή που αξίζουμε», «Με λένε και μένα Άλκη έχω και εγώ όνειρα», «Μη μας χτυπάτε άλλο. Έχουμε όλοι τον δικό μας Άλκη», «Δεν μας χωρίζει ο αθλητισμός. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Δεν θέλουμε να μας χωρίζει» είναι μερικά από λόγια των παιδιών, που συγκινούν και προβληματίζουν.


Μαθητές του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας λένε «Με λένε και μένα Άλκη»

Η ιδέα και το κείμενο του βίντεο ανήκει στον διευθυντή του σχολείου Αθανάσιο Παναγή, που υλοποίησαν μαθητές και μαθήτριες με τη βοήθεια των καθηγητών τους.

Δημοφιλέστερα

To Top