Αθλητισμός

Σπάνιο αυτοκόλλητο Panini του Ρονάλντο πουλήθηκε 70.000 ευρώ

Το αυτοκόλλητο είναι από την εποχή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από την εποχή που αγωνίζονταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πουλήθηκε σε δημοπρασία

Αν και έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πολλές συμμετοχές στην ανδρική ομάδα του κλαμπ της Πορτογαλίας.

Ο CR-7 αγωνίστηκε μόνο μια σεζόν στην Σπόρτινγκ πριν τον “αρπάξει” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκινήσει η σπουδαία καριέρα του.

Ένα αυτοκόλλητο Panini της εποχής της Σπόρτινγκ πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία στο Νιου Τζέρσεϊ έναντι 70.000 ευρώ! Στην δημοπρασία ονομάστηκε ως “η αληθινή κάρτα του πρωτάρη” και είναι σπάνια.

Υπάρχουν 200 αυτοκόλλητα σ’ όλο τον κόσμο και τότε (2002) είχε γίνει ειδική παραγγελία από την Πορτογαλία στην ιταλική Panini. Τα περισσότερα αυτοκόλλητα εκείνης της παρτίδας με τον πρωτάρη Ρονάλντο έχουν καταστραφεί και έχουν μείνει σε καλή κατάσταση μονάχα 22.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δημοπρασιών είχε πουλήσει έναντι 486.000 δολαρίων μια κάρτα του Πελέ από το 1957 ενώ μια κάρτα του Πελέ από το 1958 έφτασε τα 900.000 δολάρια.

Δημοφιλέστερα

To Top