Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδοί των Reds αγόρασαν πλαστά εισιτήρια

Θύματα απάτης έπεσαν οπαδοί της Λίβερπουλ αφού έδωσαν 1000 δολάρια για να αγοράσουν εισιτήριο για τον τελικό του Champions League που ήταν πλαστό – Έως και 5000 ευρώ κοστίζει ένα εισιτήριο για τον αγώνα

Πλαστά εισιτήρια για τον τελικό του Champions League (Σάββατο, 22:00) που κόστιζαν 1000 δολάρια το ένα αγόρασαν οπαδοί της Λίβερπουλ.

Οι φανς των Reds ήθελαν σαν τρελοί να βρεθούν στο Παρίσι για να ενισχύσουν την ομάδα τους απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πάτησαν.

Αγόρασαν από το διαδίκτυο πλαστά εισιτήρια που κόστιζαν 1000 δολάρια το ένα! Ο Ρέι Μακ Ντόναλντ, ένας από τους φίλους της Λίβερπουλ, κατάλαβε την απάτη αλλά όταν έψαξε αυτούς που του πούλησαν το εισιτήριο ήταν αργά. Είχαν εξαφανιστεί.

Ο Μακ Ντόναλντ θα πει για την απάτη:

«Αγοράσαμε 19 εισιτήρια, οπότε ξοδέψαμε 19.000 λίρες. Στην αρχή φαινόταν νόμιμο, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Περίπου στις 23:00 χτες το βράδυ ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ και το τηλέφωνό μου είχε τρελαθεί καθώς με έπαιρναν οι φίλοι μου για να με ενημερώσουν.

Προσπάθησα να τηλεφωνήσω με αυτούς που προμηθεύτηκα το εισιτήριο και μου έβγαζε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Εκεί τρελάθηκα…».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως περισσότεροι από 50 φίλαθλοι της Λίβερπουλ την πάτησαν και αγόρασαν πλαστό εισιτήριο. Στο μεταξύ συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων για τον τελικό του Σαββάτου και η τιμή τους έχει φτάσει έως και 5000 ευρώ!


livbe

Στις 28 Απριλίου ανακοινώθηκε sold out στον τελικό μετά από την πώληση 52.000 εισιτηρίων. Η κάθε ομάδα πήρε από 20.000. Κάποιοι έχουν αγοράσει εισιτήρια και τα πουλούν στο διαδίκτυο έως και 5000 ευρώ.

Οι κανονικές τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονταν από 50 έως 578 ευρώ.

Δημοφιλέστερα

To Top