Αθλητισμός

Μουρίνιο: Το πανό υποδοχής του στα Τίρανα

Τα Τίρανα φιλοξενούν την Τετάρτη τον τελικό του Conference League και οι Αλβανοί καλωσόρισαν με πανό τον προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, στην πρωτεύουσα τους

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το βράδυ (22:00) της Τετάρτης έχει πολλές πιθανότητες να γίνει ο μοναδικός προπονητής που θα έχει κατακτήσει το Champions League, το Europa League και το Conference League.

Ο Special One οδήγησε την Ρόμα στον τελικό του Conference και στον τελικό θ’ αντιμετωπίσει την Φέγενορντ με μεγάλο στόχο την κούπα.

Όπως είναι φυσικό ο σταρ του τελικού είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο και για τους Αλβανούς είναι σπουδαίο που είναι στην χώρα τους και στην πρωτεύουσα τους, τα Τίρανα.

Οι Αλβανοί μάλιστα του επεφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη όταν έφτασε στα Τίρανα. Κρέμασαν ένα τεράστιο πανό με τον Μουρίνιο πάνω σε μια βέσπα και έγραψαν: «Καλως Ήρθες στην μικρή Ρώμη, μίστερ Μουρίνιο».

Το πανό κρεμάστηκε στο Πανεπιστήριο των Τιράνων το οποίο είναι κοντά στην “Αρένα Κομπετάρε” που θα φιλοξενήσει τον τελικό. Το έργο υπογράφει ο καλλιτέχνης δρόμου, Χένρι Γκρεμπ.

Δημοφιλέστερα

To Top