Ελλάδα

Ο «Kullo» βρήκε κοκαΐνη σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Αιφνιδιαστική «επίσκεψη» τη; αστυνομίας στο σπίτι υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών στη Μυτιλήνη, έχοντας μαζί τους το εκπαιδευμένο τετράποδο

Πλούσια – και… «μαύρα» – έσοδα είχε από την διακίνηση κοκαΐνης έναντι αμοιβής σε συντοπίτες του στη Μυτιλήνη ένας Έλληνας, αλλά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν τις παράνομες δραστηριότητές του και ο σκύλος ανιχνευτής «Kullo» τους έβαλε τέλος.

Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, έκαναν αιφνιδιαστική «επίσκεψη» στο σπίτι του υπόπτου έχοντας μαζί τους το εκπαιδευμένο τετράποδο. Ωστόσο, φαίνεται ότι είχε προλάβει να… ξεπουλήσει, καθώς ο «Kullo» βρήκε μόνο μια συσκευασία η οποία περιείχε κοκαΐνη βάρους 10,3 γραμμαρίων, αρκετή πάντως για να οδηγήσει στην σύλληψή του.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών και 3.070 ευρώ, που προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχε κάνει ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top