Οικονομία

Odyssey of the Seas: Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου κατέπλευσε στον Πειραιά

Ήρθε για πρώτη φορά και ξεκίνησε δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά – Φωτορεπορτάζ του Newmoney – Τι λέει ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος, μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΕ υπεύθυνος για την κρουαζιέρα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, το Odyssey of The Seas του κολοσσού Royal Caribbean International κατέπλευσε στον Πειραιά χθες, Παρασκευή, ξεχωρίζοντας στο λιμάνι με τoν επιβλητικό και καλοσχηματισμένο όγκο του. Ναυπηγημένο το 2021 στις γερμανικές γιάρδες MEYER WERFT, Papenburg, όπου έκτιζε τα πλοία του ο αείμνηστος Περικλής Παναγόπουλος για να ακολουθήσει η Celebrity.

To Odyssey of The Seas καταπλέει για πρώτη φορά στον Πειραιά και κάνει δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο με home port την Τσιβιταβέκια της Ρώμης προς τα ελληνικά νησιά. Το Νewmoney το επισκέφθηκε.

H υψηλή τεχνολογία σε όλους τους χώρους κάνει τον επιβάτη να βιώνει πρωτόγνωρες εμπειρίες και να ζει τις διακοπές του με τρόπο ξεχωριστό. Φιλοξενεί έως 5.498 επιβάτες εκ των οποία τους 4.198 σε διπλές καμπίνες, έχει 16 καταστρώματα και ιπποδύναμη 4.694 αλόγων.

Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 22 κόμβων και έχει πλάτος 41 μέτρα και μήκος 346,8 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top