Ελλάδα

«Ποντικός» τρύπωσε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο

Ο διαρρήκτης άρπαξε δυο κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, 50 ευρώ και προσωπικά έγγραφα

Την μπαλκονόπορτα ενός δωματίου όπου διέμεναν τουρίστες σε ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο παραβίασε αλλοδαπός «ποντικός», που εκμεταλλεύτηκε την απουσία τους, τρύπωσε αθέατος στο εσωτερικό και άρπαξε δυο κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, 50 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Η διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αλλά οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών της Ασφαλείας είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κινητά και μέρος των υπόλοιπων αντικειμένων, τα οποία επιστράφηκαν στον κάτοχό τους, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τον παρέπεμψε να δικαστεί για κλοπή με την αυτόφωρη διαδικασία.

Διέρρηξε ιατρείο, τρία γραφεία και δυο μαγαζιά

Άλλος ένας αλλοδαπός συνελήφθη στην Καβάλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε εισβάλει από ένα ανασφάλιστο παράθυρο σε ένα ιατρείο της πόλης και στη συνέχεια διέρρηξε ένα γραφείο, χωρίς όμως να κλέψει κάτι από το εσωτερικό τους. Από την έρευνα προέκυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα και ένα γραφείο προκαλώντας φθορές και κλέβοντας χρηματικά ποσά, ενώ διέρρηξε και ένα γραφείο, χωρίς να κλέψει κάτι.

Πιο πολύ κόστισαν οι φθορές που προκάλεσε σε ένα κατάστημα με τουριστικά είδη το οποίο διέρρηξε σε περιοχή της Πέλλας ένας 42χρονος Έλληνας, από τα μόλις 40 ευρώ που έκλεψε!

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, οι ζημιές κοστίζουν 300 ευρώ. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Έδεσσας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και γθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Δημοφιλέστερα

To Top