Ελλάδα

Σκηνές φαρ ουέστ στη μαρίνα Γλυφάδας – Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά

Οι Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτες αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους Λιμενικούς – Για να αποφύγουν τη σύλληψη επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να πέσουν πάνω στους άνδρες του ΛΣ οι οποίοι πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου

Επεισόδιο με πυροβολισμους μεταξύ λιμενικών και ομάδας Ρομά στη μαρινα της Γλυφαδας το μεσημερι του Σαββάτου. Λιμενικοί, που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα, εντόπισαν στη μαρίνα ένα περίεργο όχημα Citroen DS3 στο οποίο επέβαιναν τεσσερις Ρομά.

Το ακολούθησαν και στη Διαδόχου Παύλου το είδαν να σταματαει και τους Ρομα να κατεβαίνουν κατω για να κλέψουν καταλυτες. Αμέσως δυο απο τους τρεις λιμενικούς κατεβαίνουν κάτω και με τα οπλα στα χερια επιχειρουν να τους πλησιασουν. Τοτε οι Ρομα, επιβιβάζονται τρέχοντας στο όχημα, βαζουν μπροστα και κατευθύνονται προς τους λιμενικούς για να τους πατησουν.

Μάλιστα ο ενας απο τυχη γλιτωσε καθώς πήδηξε τελευταια στιγμή να σωθει. Οι λιμενικοι πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν όμως το οχημα συνέχισε με σκασμένο λαστιχο να κινειται και λιγα μέτρα παρακάτω οι Ρομά, διέφυγαν εγκαταλείποντας το στη Γλυφαδα. Οπως διαπιστώθηκε ηταν νοικιασμένο ενώ μέσα εντοπίστηκαν δυο κλεμμένοι καταλύτες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων συνεχίζονται.

Δημοφιλέστερα

To Top