Ελλάδα

Θύμα κλοπής στο Κατάκολο αναγνώρισε τις ανήλικες Ρομά που τον ξάφρισαν – Τις είδε να περιφέρονται σε πλατεία

Έτρεξε και ακινητοποίησε τη μια δράστρια ηλικίας 17 ετών την οποία παρέδωσε σε αστυνομικούς – Χάρη στην περιγραφή που έδωσε το θύμα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν σε άλλο σημείο και την δεύτερη δράστρια, μια 19χρονη την οποία και συνέλαβαν

Η «φωτογραφική» μνήμη ενός άνδρα που είχε πέσει θύμα κλοπής στο Κατάκολο από δύο νεαρές Ρομά, οι οποίες τον είχαν απασχολήσει και του είχαν αρπάξει 300 ευρώ, τον βοήθησε να τις αναγνωρίσει αμέσως όταν τις είδε τυχαία να περιφέρονται στην κεντρική πλατεία του Πύργου Ηλείας.

Αμέσως έτρεξε και ακινητοποίησε τη μια ηλικίας 17 χρόνων, την οποία παρέδωσε σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τη συνέλαβαν και την προσήγαν στην Ασφάλεια. Χάρη στην περιγραφή που έδωσε το θύμα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν σε άλλο σημείο της πόλης και την δεύτερη δράστιδα, μια 19χρονη την οποία συνέλαβαν και οδήγησαν και τις δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Ανήλικες ξάφρισαν κοσμήματα από κατάστημα

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους άνδρες της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο ανήλικα κορίτσια που ξάφρισαν κοσμήματα και χρυσαφικά από τις προθήκες ενός καταστήματος στο Ναύπλιο.

Η 17χρονη που δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και η μικρότερης ηλικίας συνεργός της συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Μαζί με τις δυο ανήλικες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και οι γονείς τους, ένας 35χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 29 και 41 χρόνων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Δημοφιλέστερα

To Top