Πολιτική

Τουρκικά ΜΜΕ: «Μητσοτάκης… γιοκ για τον Ερντογάν»

Ευρεία δημοσιότητα δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Την Δευτέρα, μετά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άσκησε δριμύτατη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα αναφερόμενος στο ταξίδι του και στις επαφές του στην Ουάσιγκτον ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να συναντηθεί ξανά με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Με τίτλο : «Μητσοτάκης γιοκ» η εφημερίδα Takvim κάνει λόγο για : «Πολύ σκληρή αντίδραση του προέδρου Ερντογάν στην υποκριτική Ελλάδα» τονίζοντας τη δήλωση του Τούρκου προέδρου πως πλέον «δεν υπάρχει Μητσοτάκης» για τον ίδιο. Το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση, συνοδεύεται από κολάζ φωτογραφιών που εικονίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό ως … «μαριονέτα» των ΗΠΑ.


FTeHdXBWQAYj7F5

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν κατακεραυνώνει τον Έλληνα πρωθυπουργό : Δεν υπάρχει Μητσοτάκης για μένα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Sabah. «Πολύ σκληρή αντίδραση Ερντογάν στον Έλληνα ηγέτη: Δεν υπάρχει πια Μητσοτάκης για μένα» γράφει η Ηurriyet, σχολιάζοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ελληνοτουρκική σύνοδος του φθινοπώρου.

«Για εμένα πια δεν υπάρχει κάποιος που ονομάζεται Μητσοτακης» γράφει η Aksam. «Σκληρά αντέδρασε ο Ερντογάν στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη κατά της Τουρκίας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. «Δεν υπάρχει πια Μητσοτάκης για μένα» είπε» σχολιάζει το δίκτυο 24 TV, προβάλοντας τη δήλωση του Τούρκου προέδρου.

«Απάντηση από την Ελλάδα στη δήλωση Ερντογάν «Δεν υπάρχει πια Μητσοτάκης για μένα»: Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του haberler.com, παρουσιάζοντας και την ελληνική αντίδραση σε όσα υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος.\

Δημοφιλέστερα

To Top