Ελλάδα

Υγειονομικό κλιμάκιο του Στρατού σε Οθωνούς, Μαθράκι και Ερεικούσσα

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από πέντε Στρατιωτικούς Ιατρούς ειδικότητας Γενικού Χειρουργού, Καρδιολόγου, Παθολόγου, Ορθοπεδικού και Οφθαλμίατρου – H αποστολή θα υλοποιηθεί από την Τετάρτη 1η έως το Σάββατο 4 Ιουνίου

Η δεύτερη αποστολή πολυμελούς διακλαδικού κινητού υγειονομικού κλιμακίου στους Οθωνούς, στο Μαθράκι και στην Ερεικούσσα, στο πλαίσιο της νέας δράσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο «Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις», θα υλοποιηθεί από την Τετάρτη 1η έως το Σάββατο 4 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο θα βρεθεί στους Οθωνούς την 1η και 2 Ιουνίου, στο Μαθράκι στις 3 Ιουνίου και στην Ερεικούσσα στις 4 Ιουνίου.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από πέντε στρατιωτικούς ιατρούς ειδικότητας γενικού χειρουργού, καρδιολόγου, παθολόγου, ορθοπεδικού και οφθαλμίατρου καθώς και δύο νοσηλευτές των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι θα παρέχουν στους κατοίκους των νησιών πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κάτοικοι των νησιών θα ενημερωθούν από τις κατά τόπους αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τους χώρους εξέτασης, η οποία θα πραγματοποιείται πρωινές και απογευματινές ώρες.


27_may_02_001_F-696x445

Δημοφιλέστερα

To Top