Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: H αβάσταχτη ελαφρότητα του «τίποτα» που ήθελε να γίνει βουλευτής

Η δήλωση για την Δανάη Μπάρκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη φιλόδοξη νεαρή που επιθυμούσε διακαώς να εισέλθει στην Βουλή προκαλώντας «θόρυβο» με αναρτήσεις που εξοργίζουν την κοινή γνώμη

Ήταν Ι Ιουνίου του 2021 όταν η χαριτόβρυτη Αφροδίτη Λατινοπούλου έγινε ευρέως γνωστή για το περιβόητο πλέον «μασχάλη-gate» την έκανε ευρέως γνωστή, με τον εντελώς λάθος τρόπο.

Ένα χρόνο και δύο εβδομάδες αργότερα, η ανάρτηση της για τον σωματότυπο της Δανάης Μπάρκα και το λογίδριο περί παχυσαρκίας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη Νέα Δημοκρατία για την φιλόδοξη πολιτεύτρια.


latinop244

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές λοιπόν «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Με τριάντα μία λέξεις γράφτηκε το τέλος της διαδρομής που είχε στο κυβερνών κόμμα αυτή η φιλόδοξη νεαρή από την Θεσσαλονίκη που οδεύει-ή φλερτάρει-σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ως φήμη στο νεοσύστατο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Εκεί μάλλον θα βρει πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσει αυτό το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα που την έκανε διάσημη για όλους τους λάθος λόγους.

Κι όμως στην αρχή τουλάχιστον η όμορφη Θεσσαλονικιά φάνηκε να δίνει άλλα δείγματα γραφής, εντελώς διαφορετικά από αυτά που ακολούθησαν.

«Συχνά μας πολεμάνε που μας πολεμάνε οι άντρες λόγω του φύλου μας, ας μείνουμε τουλάχιστον ενωμένες μεταξύ μας και ας σπάσουμε αυτή τη καθεστηκυία νοοτροπία. Ενωμένες μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα» δήλωνε για τις γυναίκες λίγους μήνες πριν τον Ιούνιο του 20121, η φιλόδοξη νεαρά Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τότε βέβαια η συνέντευξη της αυτή πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού η ωραία του Θερμαϊκού όπως την αποκαλούν, ήταν άγνωστη κατ’ ουσίαν στο ευρύ κοινό.

Ήταν ένα ωραίο κορίτσι που έχει παθιαστεί με την πολιτική, τόσο που αποφάσισε να το πάρει εντελώς ανάποδα, πιστεύοντας ίσως ότι με το να προκαλέσει θα πετύχει κάτι.

Έτσι ήρθε περιβόητη πλέον ανάρτηση της για ραγάδες, μασχάλες και αξύριστα πόδια που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και χιλιάδες επικριτικά σχόλια για την υπερφίαλη-έτσι τουλάχιστον την χαρακτηρίζουν στην Θεσσαλονίκη-νεαρή που είχε θέσει σαν στόχο της την Βουλή.

Και αφού είδε ότι ο θόρυβος ήρθε δεν έμεινε μόνο στις μασχάλες και τις ραγάδες, αλλά ξαναχτύπησε ουκ ολίγες φορές αγγίζοντας θέματα που «έκαιγαν».

Μπέρδεψε την κακοποίηση του γατιού στην Αιδηψό με τους Πακιστανούς, συνέχισε μη αποδεχόμενη σε άλλη επική της ανάρτηση τον όρο «γυναικοκτονία» και έπειτα ήρθε και ο πολιτικός «έρωτας» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η Λατινοπούλου τον στήριξε για την διαρροή της λίστας με αλλοδαπά νήπια που δημοσιοποίησε και συνέχισε εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση της στην διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά; Συνέχισε απτόητη αναζητώντας άλλα δέκα λεπτά διασημότητας οπότε ήρθε η σειρά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και του Γιώργου Καπουτζίδη στον οποίο έθεσε και ερωτήματα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν μπήκε καν στον κόπο να της απαντήσει, αφού ήξερε ποια ήταν η συγκεκριμένη νεαρή και σε τι αποσκοπούσε με τα βίντεο που ανέβαζε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cge11fpipz2h)

Η αρχή μιας αβάσταχτης ελαφρότητας

Γόνος μιας πολύτεκνης οικογένειας η μικρή στο δέμας Αφροδίτη σπούδασε στη Νομική, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις σύμφωνα με το βιογραφικό της αλλά ο διακαής πόθος της τα τελευταία έντεκα χρόνια ήταν η πολιτική.

Ήταν σαφώς επηρεασμένη λένε άνθρωποι που την ξέρουν από την επιτυχημένη διαδρομή της κυρίας Έλενας Ράπτη, την οποία θαυμάζει και ζηλεύει με την καλή έννοια.

Μόνο που δεν είχε αντιληφθεί, ότι η κυρία Ράπτη ασχολήθηκε με κοινωνικά θέματα που την ευαισθητοποίησαν και δεν μπήκε ποτέ στο trip μιας αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι και του φαίνεσθαι.

Αυτό στο οποίο εντρυφεί μετά μανίας η Αφροδίτη Λατινοπούλου που έκανε τα πάντα για να φανεί, όπως συνέβη στην συνάντηση με τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πριν ένα χρόνο.

«Την Κυριακή» έγραφε τότε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram «είχα τη χαρά να ενημερωθώ από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης για τις απόψεις των κυνηγετικών οργανώσεων πάνω στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Κατανοώ και ενστερνίζομαι τις ανησυχίες τους περί της υποχρεωτικής στείρωσης των δεσποζόμενων ζώων».
«Ζώο» πάντως-και όχι μόνο-την έχουν χαρακτηρίσει χιλιάδες χρήστες στα social media μετά τις περίφημες πλέον αναρτήσεις της οι οποίες έδωσαν αφορμή για θύελλες αρνητικών σχολίων

Ο μέντορας και ο Εύοσμος!

Η ανάρτηση με τους κυνηγούς ήταν άλλη μια μεγάλη στιγμή στην μέχρι τώρα πολιτική διαδρομή ενός «τίποτα» όπως την αποκαλούν πολλοί εδώ και χρόνια, που ονειρευόταν τα έδρανα της Βουλής και δεν ασχολείτο με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την προβολή της.

Η γνωριμία της με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο θα οδηγήσει σε μια ζεστή φιλία, ειδικά από την στιγμή που ο πρώτος φροντίζει να την «προωθεί» ως μια γοητευτική νομικό και αθλήτρια.
Κάπως έτσι η παντελώς άγνωστη Αφροδίτη Λατινοπούλου βρίσκεται ως κεντρική ομιλήτρια σε άγνωστα οικονομικά πολυσυνέδρια μαζί με άλλου ειδικού βάρους συνομιλητές, επίσης άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

Μαζί με τον «μέντορά» της Κυριάκο Κερανόπουλο ανέλαβαν το marketing και της Δημόσιες Σχέσεις του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου πριν από πέντε χρόνια, άλλη μια μεγάλη στιγμή στην μέχρι τώρα ισχνή διαδρομή της στα κοινά.

Η εμφάνιση της πέρυσι στο «Πρωινό» του Αντέννα ήταν το momentum της μικρόσωμης πλην καλλίπυγου νεαρής μετά το βίντεο της οργής για τις μασχάλες που ξεπέρασε τα 2.430.000 views, αλλά έχει μόνο δύο like, το ένα εκ των οποίων είναι το δικό της!


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cbt16x40tza1)

Κάτι όμως που ελάχιστα απασχόλησε την νομικό η οποία ενίοτε γράφει βίντεο για να εμπεδώσουμε τις απόψεις της, αυτά ανεβαίνουν σε ιστοσελίδα και όπως είναι αναμενόμενο καταπιάνεται με όλα: Από την πανδημία μέχρι τον Ερντογάν και τον Ζακ Κωστόπουλο!


Η διαχρονική εργαλειοποίηση νεκρών από την αριστερά. Φύσσας, Ζακ, Γρηγορόπουλος τα πιο τρανταχτά παραδείγματα.

Posted by Λατινοπούλου Αφροδίτη on Monday, December 6, 2021

Ντυμένη με αυστηρό dress code ώριμης πολιτικού, προσπαθούσε χωρίς επιτυχία να πείσει αυτούς που θα τα δουν-δεν είναι και πολλοί-πόσο έτοιμη είναι για την Βουλή.

Γενικότερα ασχολείται με ότι πουλάει, είναι φανατική θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και θέλει διακαώς να ακολουθήσει την διαδρομή του οπότε μάλλον θα έχουμε ανακοινώσεις αν ευοδωθούν οι προσπάθειες της.

Παρά τα ανηλεή σχόλια και το κράξιμο που δέχθηκε η κοντόσωμη νομικός και πρώην τενίστρια επιλέγοντας να ασχοληθεί με την Δανάη Μπάρκα πέτυχε τον σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από το να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.

Το κατάφερε και με το παραπάνω αν και στις συνεντεύξεις της εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η Λατινοπούλου που έκλεισε τον περασμένο μήνα τα τριάντα ένα της χρόνια απαντάει ξύλινα.

Επέλεξε να μιλάει σαν πολιτικός και όχι σαν μια νέα γυναίκα που εκτός των άλλων θέλει να ασχοληθεί και με τα κοινά γι’ αυτό όταν στην ερώτηση «τι σου έλειψε περισσότερο στην πανδημία;» η πρώτη φράση είναι «η έλλειψη εκκλησιασμού, η Θεία κοινωνία» δεν χρειάζεται να συνεχίσεις.

Αν το κάνεις η μόνη διαπίστωση που προκύπτει είναι ότι ήθελε να παίξει μια παρτίδα τένις με τον πρωθυπουργό-κάτι που δεν γίνει ποτέ-και σε δέκα χρόνια από σήμερα ονειρεύεται τον εαυτό της με περισσότερες εμπειρίες, γνώση και μια δική της οικογένεια.

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος: Θέλει να είναι μέσα στο κοινοβούλιο, κάτι που φαντάζει κομματάκι δύσκολο μετά τα τελευταία της αποκαλυπτήρια και το drop shot-χτύπημα στο αγαπημένο της τένις-που την έστειλε off.

Δημοφιλέστερα

To Top