Αθλητισμός

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Υπογράφηκε σήμερα συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού ανάμεσα στη διοίκηση του σταδίου και τον Ολυμπιακό ΣΦΠ

Την Τρίτη (28/6) υπογράφηκε, μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού.

Έτσι σύντομα ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει το δικό του υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στο οποίο θα βρουν στέγη όλα τα τμήματα των υδάτινων σπορ του συλλόγου.

Το συμβόλαιο υπέγραψε η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Συλλόγου μας, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:

– Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

– Βοηθητική Δεξαμενή.

– Συνεδριακό Κέντρο.

– Βοηθητικούς χώρους.

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι, που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας. Τα κορυφαία στην Ευρώπη, τμήματά μας τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις Εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στην Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Δημοφιλέστερα

To Top