Πολιτική

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα, που συνεργάζεται με το PKK, ευθύνεται για τις φωτιές στην Τουρκία, λέει ο Τζιχάτ Γιαϊτζί

«Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022» είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος απόστρατος αντιναύαρχος, αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου

Την Ελλάδα, που «συνεργάζεται με το PKK», κατηγορεί ο απόστρατος αντιναύαρχος, αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου Τζιχάτ Γιαϊτζί για τις πυρκαγιές που μαίνονται στη δυτική Τουρκία.

«Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022. Είναι σημαντικό να επαγρυπνούμε απέναντι σε αυτή τη σκοτεινή συμμαχία, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ωθήσει την Τουρκία στο χάος, την αναταραχή και τη σύγχυση. Η κοινοπραξία ΡΚΚ-FETÖ-Ελλήνων άρχισε να καίει τα δάση μας αυτό το καλοκαίρι για να υπάρχουν εισοδήματα από τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή στην κοινωνία και να υπονομεύσει την κρατική εξουσία!», ισχυρίζεται ο Γιαϊτζί, σύμφωνα με το Sigma Live.

Και συνεχίζει ο Γιαϊτζί, λέγοντας πως «η Ελλάδα έχει ένα άσχημο ιστορικό! Ο Έλληνας Βουλευτής Μποντούβας (εννοεί τον Κώστα Μπαντουβά;) έχει δηλώσει ότι το PKK είναι ένα εργαλείο πίεσης στα χέρια της Ελλάδας. Ολόκληρο το Τουρκικό Έθνος, ιδιαίτερα το κράτος μας, πρέπει να επαγρυπνεί απέναντι σε αυτόν τον οικοτρόμο που προέκυψε από τη συνεργασία PKK-FETÖ-Greek αυτό το καλοκαίρι! Το τουρκικό έθνος και κράτος πρέπει να γίνει μια γροθιά ενάντια σε αυτή τη σκοτεινή συνεργασία».

Δημοφιλέστερα

To Top