Ελλάδα

Κρήτη: Έβγαλαν σηκωτό μεθυσμένο Βρετανό από πτήση Λονδίνο-Κρήτη, επειδή… ούρησε πάνω στον αδερφό του

Βίντεο παρουσιάζει την προσπάθεια των αστυνομικών να σύρουν τον επιβάτη εκτός αεροσκάφους στην Κέρκυρα, όπου ο πιλότος υποχρεώθηκε να κάνει εκτροπή – Αφού πρώτα έκανε… την ανάγκη του, ο Βρετανός πλακώθηκε με τον αδερφό του – Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 λιρών

Σηκωτό και με καταβεσμένο το παντελόνι, έσυραν οι αστυνομικοί έναν οξύθυμο Βρετανό επιβάτη από πτήση της Jet2, η οποία εκτελούσε δρομολόγιο Λονδίνο – Κρήτη, επειδή, σύμφωνα με τις αναφορές, «ούρησε πάνω στον αδερφό του» και συμμετείχε σε «καυγά με γρονθοκοπήματα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, ο Άλφι Σπρίνγκθορπ και ο αδερφός του, Κένεθ, καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 50.000 λιρών για το συγκεκριμένο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 3 Μαΐου.

Ένας σοκαρισμένος επιβάτης, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, κατέγραψε βίντεο που δείχνει το ένα από τα αδέρφια να έχει γίνει «τσακωτό» από έναν Έλληνα αστυνομικό στον διάδρομο του αεροπλάνου και να οδηγείται στην έξοδο.


Κρήτη πτήση

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των δυο αδερφών επιχείρησε να πάει στην τουαλέτα, ωστόσο ήταν τόσο μεθυσμένος, που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί. Έτσι… έκανε την ανάγκη του πάνω στον αδερφό του, με συνέπεια να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ τους. Μια γυναίκα με ένα μωρό που καθόταν σε μπροστινμό κάθισμα, δέχτηκε… μια ξώφαλτση, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.


kriti1


kriti2

Ο πιλότος της Jet2 αναγκάστηκε να εκτρέψει την πτήση προς την Κέρκυρα για να διώξει τα δυο αδέρφια από το αεροσκάφος, ενώ ο ένας εκ των δυο συνελήφθη, καθώς αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

Ένας επιβάτης δήλωσε ότι το προσωπικό βρήκε σχεδόν δυο άδεια μπουκάλια βότκας κάτω από τα καθίσματα των αδερφών.


kriti3

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα το ταξίδι περισσότερων των 200 επιβατών να καθυστερήσει πάνω από τρεις ώρες και 45 λεπτά.

Δημοφιλέστερα

To Top