Οι Κούτρης, Ντιμπί Κεϊτά, Φαντινγκά και Κανέ είναι μέσα στα πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον στην προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού
Ένας εξ αυτών είναι και Έλληνας, που έχει διεθνείς συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Λεονάρντο Κούτρης. Στο περιθώριο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους θα… δοκιμαστούν αρκετοί παίκτες για να φανεί εάν θα κοπούν ή εάν θα μείνουν στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Υπάρχει και ο Κανέ που ενώ ήταν… φευγάτος με την εικόνα του στο τέλος της σεζόν άλλαξε τη γνώμη του Μαρτίνς και έμεινε ως back up του Εμβιλά (ως εξάρι δηλαδή κυρίως). Και για τον Κανέ είναι σημαντικό να βγάλει καλή εικόνα στον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα. Εάν δείξει διάρκεια και καλά δείγματα τότε αυτό θα επιτρέψει στον έμπειρο κόουτς των Πειραιωτών να έχει μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τον άξονά του.
@Photo credits: INTIME, eurokinissi
Πηγή: gazzetta.gr