Οικονομία

Στα 2,76 εκατ. ευρώ πουλήθηκε η βίλα του Κοντομηνά στην Ύδρα (upd)

Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για το ακίνητο που έχει θέα όλο το λιμάνι- Η τιμή εκκίνησης ήταν στα 2.055.000 ευρώ και «χτυπήθηκε» με 706.000 ευρώ παραπάνω

Στα 2.761.000 ευρώ κατακυρώθηκε πριν λίγο η βίλα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε, μετά από δίωρη παράταση, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Η τιμή εκκίνησης ήταν στα 2.055.000 ευρώ, που σημαίνει ότι τελικά το ακίνητο άλλαξε χέρια με 706.000 ευρώ παραπάνω

Το σφυρί χτύπησε σήμερα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της κόρης του εκλιπόντος Μαρίας να ανακόψει τον πλειστηριασμό μέσω ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάστηκαν χθες και απορρίφθηκαν.

Το σφυρί χτυπάει σήμερα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της κόρης του εκλιπόντος Μαρίας να ανακόψει τον πλειστηριασμό μέσω ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάστηκαν χθες και απορρίφθηκαν.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά ακίνητα του κοσμοπολίτικου νησιού καθώς αναπτύσσεται σε λόφο «αντικρύζοντας» όλο το λιμάνι και το παραθαλάσσιο κέντρο της Ύδρας.

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά το νησί αποτελούσε αγαπημένο προορισμό ήδη από τα νεανικά του χρόνια. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες παρά τις συχνές επισκέψεις του με το γιοτ του, είχε πολύ καιρό να διαμείνει στο συγκεκριμένο ακίνητο λόγω δύσκολης πρόσβασης, καθώς δεν του το επέτρεπαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ενδεικτικό της μεγάλης αδυναμίας του στην Ύδρα είναι το γεγονός ότι μετά το θάνατό του, προ τριμήνου, εκεί εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία στις 14 Μαρτίου, μια ημέρα πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ΠΗΓΗ: NEWMONEY

Δημοφιλέστερα

To Top