Ελλάδα

ΑΣΕΠ 2Κ/2022: Από σήμερα τα δικαιολογητικά για 473 μόνιμες προσλήψεις

Ξεκινά σήμερα η υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 473 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Από σήμερα, Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 8:00 το πρωί, έχουν την δυνατότητα οι υποψήφιοι της προκήρυξης 2Κ/2022, που περιλαμβάνονται στον πίνακα υποψηφίων του ΑΣΕΠ, να υποβάλλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύουν τα προσόντα και τις δεξιότητες που επικαλέστηκαν κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση.

Η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 473 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ έως και την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης.

Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Πώς θα υποβάλλετε τα δικαιολογητικά σας

Όσοι υποψήφιοι έχουν κληθεί από το ΑΣΕΠ να υποβάλλουν δικαιολογητικά βάσει του συνημμένου πίνακνα και η αίτησή τους είναι σε κατάσταση «Σε αναμονή δικαιολογητικών», πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

Να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ

Να καταχωρίσουν στις αντίστοιχες καρτέλες του Μητρώου τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση που κάποιο προσόν / κριτήριο / ιδιότητα δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις καρτέλες του Μητρώου, αυτό καταχωρίζεται στην καρτέλα «Άλλο».

Δημοφιλέστερα

To Top