Πολιτική

Δείτε live την ομιλία Μητσοτάκη για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης

Η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την κοινωνική πολιτική που διεξάγεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης

Στη Βουλή, μιλάει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του για τις κοινωνικές πολιτικές που ακολούθησε η κυβέρνηση την τελευταία τριετία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να περιγράψει αναλυτικά όλα τα μέτρα των τελευταίων μηνών που ελήφθησαν προς ανακούφιση των πολιτών.

Όλα μαρτυρούν ότι θα εξελιχθεί σε μια σφοδρή και εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση με φόντο την προεκλογική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό, μια ατμόσφαιρα που εντείνεται και από το γεγονός ότι μια μέρα μετά, αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας το 2019.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού:


Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης

Ταυτόχρονα, ωστόσο, ο πρωθυπουργός θα είναι σε ετοιμότητα για να «σηκώσει το γάντι» σε κάθε θέμα που θα εγερθεί από την αντιπολίτευση και ειδικότερα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και θα αφορά τα ζητήματα των εξωτερικών σχέσεων της χώρας ή οποιονδήποτε άλλον τομέα της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο ίδιος, άλλωστε, θα πει ότι οι πολίτες στις επόμενες εκλογές θα έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της περιόδου διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με εκείνα της τελευταίας τριετίας. Τα όσα, άλλωστε, περιλάμβανε η ομιλία που εκφώνησε το πρωί της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν ένα σαφές δείγμα του τρόπου που θα κινηθεί σήμερα αλλά και στη συνέχεια.

Δημοφιλέστερα

To Top