Ελλάδα

Επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο Φιλιππίδης, δεν έπεισε τους γιατρούς στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Τα ξημερώματα της Παρασκευής δήλωσε πως είχε έντονους πόνους στο στήθος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις

Τον δρόμο της επιστροφής για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος δικάζεται κατηγορούμενος για τρεις βιασμούς, το βράδυ της Πέμπτης, ξημερώματα Παρασκευής, παραπονέθηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για έντονους πόνους στο στήθος, πείθοντάς τους πως χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός και ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και εξετάστηκε στα επείγοντα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος παραπονιόταν για πόνους στην περιοχή της καρδιάς, ωστόσο μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί για νοσηλεία με αποτέλεσμα να αφεθεί προκειμένου να επιστρέψει το πρωί της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Δημοφιλέστερα

To Top