Αθλητισμός

Ο Νικ Κύργιος παραμπέπεται σε δίκη για επίθεση στην πρώην σύντροφό του

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αυστραλία, ο Νικ Κύργιος στις αρχές του Αυγούστου θα δικαστεί κατηγορούμενος για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

Λίγες ώρες πριν ο Αυστραλός τενίστας αγωνιστεί στα προημιτελικά του Wimbledon, ενημερώθηκε ότι στις αρχές Αυγούστου θα κληθεί να δώσει τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας του καθώς η υπόθεση για τη βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του Κιάρα Πασάρι οδηγήθηκε οριστικά στα δικαστήρια.

Ο Κύργιος τενίστας συνεχίζει να διαπρέπει (και να απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ) στο Wimbledon, πίσω στην πατρίδα του όμως οι Canberra Times αποκάλυψαν πως η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση θα πάει στις δικαστικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου.

Η Πασάρι κατηγορεί τον Κύργιο για χρήση βίας σε βάρος της, στην διάρκεια διακοπών του τότε ζευγαριού, τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας μάλιστα για να τους χωρίσει, με την Ιταλο-αυστραλή σύντροφό του να τον κατηγορεί για απιστία.

Σύμφωνα με την νομοθεσία ο Κύργιος κινδυνεύει μέχρι και 2 χρόνια φυλάκισης, αν και αυτό δείχνει απίθανο να συμβεί.

«Η υπόθεση έχει να κάνει με προσωπική σχέση του πελάτη μου ο οποίος παίρνει πολύ σοβαρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του» είπε ο νομικός εκπρόσωπος του Κύργιου.

Δημοφιλέστερα

To Top