Αθλητισμός

Wimbledon: Η Αστυνομία συνέλαβε τρεις σεκιούριτι που καβγάδιζαν!

Απίστευτο σκηνικό στις εγκαταστάσεις του All England Club με τους άνδρες ασφαλείας του Wimbledon να συμπλέκονται  μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων θεατών

Τα έχει όλα το φετινό Wimbledon αλλά το σκηνικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες και είδε το φως της δημοσιότητας πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Όχι μόνο στο λονδρέζικο Grand Slam αλλά στο τένις γενικότερα. 

Όπως επιβεβαίωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Ιουλίου, ενημερώθηκαν από θεατές ότι στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται οι αγώνες, υπήρχε σοβαρή συμπλοκή τριών ανδρών.

Μετά από λίγα λεπτά άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στον χώρο όπου αντίκρισαν τρεις σεκιούριτι να έχουν έρθει στα χέρια και τους συνέλαβαν.

Οι τρεις συλληφθέντες απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι πληρώνοντας την σχετική εγγύηση, αλλά ορίστηκε δικάσιμος για τα τέλη του μήνα.

Όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ αρχικά οι θεατές που αντιλήφθηκαν τον καβγά προσπάθησαν να καλέσουν την υπηρεσίας ασφαλείας των αγώνων, αλλά βλέποντας τις στολές των ανδρών που μάλωναν κατάλαβαν ότι έπρεπε να ενημερώσουν την αστυνομία.

Όσον αφορά τα αίτια του καβγά, όπως αναφέρεται ένας εκ των τριών ζήτησε εκνευρισμένος το λόγο από τους συναδέλφους του για το πολύωρο διάλειμμα που έκαναν και κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια!

Πλέον το μόνο που απομένει να δούμε στο φετινό τουρνουά είναι και επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών!

Δημοφιλέστερα

To Top