Διεθνή

Στίβεν Σιγκάλ: Υπερασπίζεται την επίσκεψή του σε ρωσικό στρατόπεδο φυλακών και αυτοαποκαλείται «διπλωμάτης»

Ο Αμερικανός ηθοποιός και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν Στίβεν Σίγκαλ εμφανίστηκε στα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να υπερασπιστεί την επίσκεψή του σε μια φυλακή που βρίσκεται στην Ολενίβκα, όπου τουλάχιστον 50 Ουκρανοί αιχμάλωτοι κάηκαν ζωντανοί τον περασμένο μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης είναι Ρώσος πολίτης από το 2016 και, όπως δήλωσε, επισκέφθηκε το σημείο προκειμένου να δει «αποδεικτικά στοιχεία» για το τι συνέβη, «προτού επαναλάβει την προπαγάνδα του Κρεμλίνου ότι το Κίεβο έφταιγε».

Στη συνέχεια αφου αποκάλεσε τον εαυτό του «διπλωμάτη», τόνισε ότι κάνει παραγωγή ενός «αμερόληπτου» ντοκιμαντέρ σχετικά με τον πόλεμο. Και όλα αυτά την ώρα που δηλώνει την αγάπη αλλά και τον θαυμασμό του για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται ότι το 2017 απαγορεύτηκε στον Στίβεν Σιγκάλ, για πέντε χρόνια, η είσοδος στην Ουκρανία. Κααι αυτό διότι το 2016 ο Πούτιν του είχε δώσει τη ρωσική υπηκοότητα ενώ του παρέδωσε προσωπικά το ρωσικό του διαβατήριο, αφού υποστήριξε ανοιχτά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Δημοφιλέστερα


To Top