Ελλάδα

Συμμορία Αλγερινών λήστεψε Ισπανό τουρίστα στο κέντρο της Αθήνας

Επτά Αλγερινοί, κύκλωσαν Ισπανό τουρίστα στο κέντρο της Αθήνας και απειλώντας τον οτι θα τον «σπασουν στο ξύλο», τον «έγδυσαν» αρπάζοντας του, ο,τι είχε πάνω του.

Η απιστευτη υπόθεση σημειώθηκε παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Ήταν 02:30 όταν ο 41χρονος Ισπανός που εχει έρθει στην Αθήνα για να περασει τις καλοκαιρινές του διακοπές, βρισκόταν στο Γκάζι, κοντά στο μετρό Κεραμεικού οταν τον πλησίασε μια ομάδα αποτελούμενη απο επτά Αλγερινούς με απειλητικές διαθέσεις.

Οι ληστές, κυκλώνουν το θύμα τους και απειλώντας τον οτι θα του κάνουν κακό του ζητούν να τους δώσει ο,τι είχε πάνω του. Ο 41χρονος φοβούμενος για τη ζωή του, τους δίνει το πορτοφόλι που περιείχε κάρτες ισπανικών τραπεζών, μετρητα 20 ευρώ, το διαβατήριο του, ενώ οι ληστες φευγοντας του άρπαξαν και το smartphone του μαρκας iphone.

Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία με τις αρχές να εκτιμούν οτι η συγκεκριμένη ομάδα αποτελει πλοκάμι μιας σκληρης συμμορίας Αλγερινών ληστών, που πραγματοποιούσε άγριες επιθέσεις σε τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και είχε καταφέρει πριν δυο χρονια να εξαρθρώσει η Ασφάλεια Εξαρχείων. Όπως φαίνεται τα μέλη της μετά απο δυο χρόνια αδράνειας, αποφάσισαν να βγουν και πάλι στη δράση στοχευοντας τουρίστες που επιλέγουν την Αθήνα για να περασουν τις διακοπές τους.

Δημοφιλέστερα


To Top