Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού»

«Το αίτημα αφορούσε την άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα» επισημαίνει η Κουμουνδούρου αναφορικά με το αίτημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, καταλήγοντας, ωστόσο, πως «η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δέχεται την πρότασή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές. Ωστόσο το αίτημα αφορούσε την άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά αυτή τη συζήτηση για την εβδομάδα μετά τις 22 Αυγούστου, προφανώς για να κερδίσει χρόνο και να προσπαθήσει με τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό να εξουδετερώσει τη “βόμβα”.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι υποχρεώνεται να δεχτεί, υπό την πίεση των αποκαλύψεων και των αντιδράσεων, τη βάσανο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που προσπαθούσε να αποφύγει, αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…»

Δημοφιλέστερα


To Top