Αθλητισμός

Χάινς για Δημητρόπουλο: «Όταν είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό πίστεψα ότι είχε πιει πολύ»

Η είδηση του θανάτου του διάσημου ατζέντη, Γιώργου Δημητρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, σκόρπισε θλίψη στον μπασκετόκοσμο σε όλη την Ευρώπη.

Εκείνος που έσπευσε να μοιραστεί μια ιστορία μέσα από τα social media ήταν ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος θυμήθηκε την εποχή που ήταν στην Μπάμπεργκ και ο Δημητρόπουλος του είχε πει ότι θα τον… πήγαινε στον Ολυμπιακό.

«Συνάντησα για πρώτη φορά τον Γιώργο στη Βαμβέργη. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και κάναμε το καθιερωμένο πάρτι. Εκείνος ήταν στο μπαρ και μου συστήθηκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της Octagon. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα από μέσα μου, αυτός ο τύπος έχει πιει πάρα πολύ, πρέπει να πιώ και εγώ αυτό που πίνει, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να με υπογράψει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν.

Όμως δύο μήνες αργότερα, έπαιζα στον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα, ο Γιώργος με αντιμετώπισε σαν οικογένεια. Πραγματικά ένας μοναδικός άνθρωπος. Θα λείψει πολύ. Αναπαύσου εν Ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάιλ Χάινς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2011 έως και το 2013 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα (2012, 2013).

Δημοφιλέστερα


To Top