Τεχνολογία

Action Camera: Αξίζει να επιλέξω μια Go Pro;

Χρειάζεσαι την καλύτερη action camera για να καταγράφεις απίστευτα πλάνα από τις υπαίθριες δραστηριότητές σου.

Είτε κάνεις κατάδυση, σέρφινγκ, ποδήλατο ή ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αυτές οι ανθεκτικές action cams μπορούν να τραβήξουν ευκρινή, σταθερά βίντεο από τις τολμηρές περιπέτειές σου.

Από οικονομικές επιλογές μέχρι premium kit, βρήκαμε μια σειρά από τις κορυφαίες action cams σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών, για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.

Πού αλλού; Μα φυσικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPLFIX.gr όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία από action cams, αρκεί να κάνεις ένα «κλικ» και αυτή θα προστεθεί στο καλάθι των αγορών σου και θα σου παραδοθεί έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι για να την χρησιμοποιήσεις στις extreme δραστηριότητές σου.

Ποια είναι η καλύτερη όμως action camera που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή;

Όπως είναι αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια GoPro, αφού εδώ και χρόνια είναι ο «αρχηγός» στις action cams.

Αν λοιπόν είσαι των υδάτινων αθλημάτων, για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις μια κάμερα η οποία είναι αδιάβροχη.

Ένα συμπαγές αλλά ισχυρό εργαλείο λήψης, η Hero 10 Black 5K Υποβρύχια με WiFi διαθέτει εντυπωσιακές ικανότητες σταθεροποίησης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις περισσότερες λειτουργίες λήψης της.

Η HERO10 είναι αδιάβροχη και ανθεκτική για να την κρατάς μαζί σου όπου και να πας. Είτε έρθεις αντιμέτωπος με λάσπη, χιόνι ή νερό (σε βάθος έως 10 μέτρα), το ανθεκτικό στις γρατσουνιές κάλυμμα του φακού προσθέτει μεγαλύτερη προστασία και μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα αν χρειαστεί.


20210923112701_gopro_hero10_black_action_camera_5k_ypovrychia_me_wifi_mayri_me_othoni_2_27

Δημοφιλέστερα


To Top