Αθλητισμός

Agios Nikolaos Cliff Diving: Eικόνες που κόβουν την… ανάσα

Η διοργάνωση που έχει πλέον γίνει θεσμός και πόλος έλξης για την πόλη του Λασιθίου τράβηξε το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και τουριστών, καθώς κορυφαίοι αθλητές στις καταδύσεις από όλον τον κόσμο, έδειξαν τις ικανότητες και τη δεξιοτεχνία τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από τις προσπάθειες της πρώτης ημέρας.

Κι η πρεμιέρα της κορυφαίας εκδήλωσης ληταν άκρως εντυπωσιακή με δεκάδες αθλητές να κάνουν εκπληκτικές βουτιές.

Οι εικόνες πραγματικά κόβουν την… ανάσα.


Div3


Div2


Div1

Μοναδικό θέαμα, ένταση και ανταγωνισμός για την κορυφή είναι τα χαρακτηριστικά της πρώτης μέρας του Agios Nikolaos Cliff diving 2022 με τα προκριματικά ανδρών και γυναικών να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7 με εντυπωσιακής δυσκολίας και ομορφιάς καταδύσεις.

Στην Φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 26 αθλητές και αθλήτριες καταδύσεων από ψηλά σημεία, που ανήκουν στους κορυφαίος του κόσμου, προέρχονται από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας κι έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και πρωτιές σε διάφορες διοργανώσεις ανά την υφήλιο.


Div6


Div5


Div4

Διοργανωτές είναι ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) και η Infinite drop.

Δημοφιλέστερα


To Top