Τεχνολογία

Διεθνής Ημέρα Καφέ: 4 tips για να τη γιορτάσεις όπως της αξίζει

Καφές! Και μόνο η αναφορά στο δημοφιλέστερο αυτό αρωματικό ρόφημα αρκεί για να χαρίσει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα μας.

Για περισσότερα από 600 χρόνια οι κόκκοι καφέ βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλον τον κόσμο κάνοντας το καθημερινό τους ταξίδι από της τροπική Αφρική στα φλιτζάνια μας.

Αυτό το πρωινό φλιτζάνι έχει γίνει περισσότερο μια ιεροτελεστία παρά ένα απλό ρόφημα, χωρίς το οποίο αρνούμαστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας και γιορτάζεται Παγκοσμίως την 1η Οκτωβρίου.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που τον καταναλώνουμε, ο καφές μπορεί να μας δώσει ενέργεια, να μας ζεστάνει, να μας δροσίσει, να μας κρατήσει ξύπνιους, ακόμα και να αποτελέσει αφορμή για μια συνάντηση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στα παραπάνω προσθέσετε και τα οφέλη του καφέ στην υγεία μας καθώς έρευνες αναφέρουν πως ένα φλιτζάνι περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από λαχανικά όπως το μπρόκολο. Αλλωστε ο καφές μπορεί να συμβάλει πέρα από τη μείωση του διαβήτη τύπου, 2 στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, τη νόσο του Πάρκινσον, ασθένειες του ήπατος κ.α.

Σε κάθε περίπτωση, αν είστε λάτρης του είδους, θα συμφωνήσετε πως δεν αναζητάτε τον καφέ μόνο για τη γεύση που σας προσφέρει, αλλά και για όλα εκείνα τα μικρά ή μεγάλα συναισθήματα που συνδέονται με την πολύτιμη αυτή συνήθεια.

Για σας λοιπόν που το ψάχνετε και θέλετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις του καφέ μπείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr και διαλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από καφετιέρες και μηχανές εσπρέσο για να απολαμβάνεται τον αγαπημένο σας καφέ. Κάντε τώρα την παραγγελία σας και η νέα σας μηχανή θα σας παραδοθεί άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκετε.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια μηχανή καφέ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, χαρίστε στον εαυτό σας μια υπέροχη μηχανή εσπρέσο. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η καλύτερη αφορμή για να επιδοθείτε σε μια ολοκαίνουργια μέθοδο παρασκευής καφέ.

Με μια μηχανή με κάψουλες μπορείτε να φτιάχνετε τον καφέ εσπρέσο σας με πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα μέσα σε δευτερόλεπτα!

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από κάψουλες από διαφορετικά χαρμάνια, ένταση και φυσικά επίγευση.


20211110171728_delonghi_essenza_mini_kafetiera_gia_kapsoules_nespresso_black

Δημοφιλέστερα


To Top