Ελλάδα

Φονική ληστεία στην Τούμπα: Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου – «Τι να το κάνω που ο ένας είναι ισόβια και ο άλλος ελεύθερος;»

Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου Μάριου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2021, μέσα στο ψιλικατζίδικο που δούλευε στην Τούμπα, λέγοντας πως ο γιος της ήταν το στήριγμά της.

Ισόβια είναι η ποινή για τον 27χρονο κατηγορούμενο για τον φόνο του Μάριου, ενώ το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών στον 36χρονο συγκατηγορούμενό του, που κατηγορείτο ότι κρατούσε «τσίλιες» έξω από το κατάστημα.

«Ο πόνος ο δικός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Μόλις μπήκαν αυτοί οι δύο, οι δολοφόνοι, εγώ έτρεμα ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Τι να το κάνω, πείτε μου, τι να το κάνω, που έβαλαν ισόβια τον έναν και σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, και ο άλλος αφέθηκε ήδη ελεύθερος;», είπε η Τούλα Βασακάρη στο «Live News».

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn84o9i77vx5)

Μάλιστα, η ίδια ξέσπασε στο Mega, λέγοντας πως ο δολοφόνος του γιου της αφέθηκε ελεύθερος γιατί σπουδάζει.

«Αν όλα τα παιδιά που πάνε πανεπιστήμιο και σπουδάζουν, τότε εντάξει, ας βγει ο καθένας από αυτά τα παιδιά στον δρόμο να σκοτώνουν και να τους αφήνουν ελεύθερους. Είναι πολύ μεγάλη αδικία. Το δικό μου το παιδί δούλευε πρωί, αλλά πήγαινε βράδυ για να πάρει τα πέντε ευρώ παραπάνω», δήλωσε.

Δημοφιλέστερα


To Top