Αθλητισμός

Γουάντα Νάρα: Χώρισε από Ικάρντι και βρήκε άλλον ποδοσφαιριστή!

Ακόμη δεν έχει σβήσει από τα social media η ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα βρήκε άλλον ποδοσφαιριστή! 

Δημοσιεύματα στη χώρα της, την Αργεντινή, της “χρεώνουν” σχέση με τον Μαρτίν Παγέρο, ο οποίος είναι μέσος της Μπόκα Τζούνιορς. 

Η Γουάντα Νάρα που έχει τρία παιδιά με τον ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ και άλλα δύο με τον επίσης ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με τους Αργεντίνουνς συνεχίζει να επιλέγει για συντρόφους της ανθρώπους του ποδοσφαίρου. 

Τη νέα σχέση της Γουάντα, αποκάλυψε η δημοσιογράφος Πία Σο, μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος “LAM”.

«Πέρασαν μία βραδιά μαζί στο νυχτερικό κέντρο Afrika. Γέλασαν, ήπιαν και χόρεψαν μαζί», είπε η Σο ενώ συνάδελφος της σημείωσε: «Εδώ και εβδομάδες υπάρχει ένα άτομο, ένας άνδρας που δεν γνωρίζω, που θέλει να μου πουλήσει πληροφορίες σχετικά με την Γουάντα Νάρα και έναν άλλον ποδοσφαιριστή, αλλά προφανώς δεν είμαι διατεθειμένη να πληρώσω». 

Η Γουάντα Νάρα που είναι αυτή την περίοδο στην χώρα της και είναι στην κριτική επιτροπή σόου με ταλέντα είναι 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι γεννημένος το 1998. 

Δημοφιλέστερα


To Top