Τεχνολογία

iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max; Πώς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Η στιγμή που περίμενες εδώ και καιρό έφτασε: το iPhone 14 ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα, κι εσύ ανυπομονείς να εξερευνήσεις από κοντά τα νέα του χαρακτηριστικά. Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις, αφού σε αυτά είναι που η Apple έχει ενσωματώσει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της, δημιουργώντας για άλλη μια φορά συσκευές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με τον ανταγωνισμό.


iphone14-pro-space-black

Apple iPhone 14 Pro 5G 6GB 128GB Space Black, 1.689,90€.

Όμως αυτό το ξέρεις ήδη. Ίσως ξέρεις, επίσης, ότι πλέον μπορείς να αποκτήσεις όποια εκδοχή του iPhone 14 ταιριάζει στις ανάγκες σου μέσα από το SHOPFLIX.gr, εξασφαλίζοντας συμφέρουσες τιμές και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Αυτό που μπορεί να μην έχεις αποφασίσει, είναι ποια από τις δυο κορυφαίες εκδοχές του εμβληματικού κινητού ταιριάζει στις ανάγκες σου. Θα προσπαθήσουμε αν σε βοηθήσουμε.

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 6GB 1TB Silver, 2.709,99€.

Καλή παρέα στην κορυφή

Ας ξεκινήσουμε από τις ομοιότητες. Σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα σε προηγούμενες σειρές που έχει παρουσιάσει η Apple, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max έχουν σημαντικές ομοιότητες μεταξύ τους, ενσωματώνοντας τις ίδιες τεχνολογίες αιχμής, όπως η πανίσχυρη κάμερα 48MP (σε σχέση με τα 12MP του iPhone 14) και το Dynamic Island, το οποίο προς το παρόν συναντάμε μόνο στα συγκεκριμένα δυο κινητά. Το Dynamic Island αποτελεί άλλη μια απόδειξη της σχεδιαστικής ευφυΐας της Apple, που βρήκε τρόπο να αξιοποιήσει την ενοχλητική εγκοπή της εμπρόσθιας κάμερας σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της οθόνης OLED, για να βελτιώσει τον τρόπο που προβάλλει ειδοποιήσεις. Μια γεύση για τον τρόπο λειτουργίας του, μπορείς να δεις στο βίντεο παρακάτω.


Introducing Dynamic Island on iPhone 14 Pro | Apple

Επιπλέον, και στα δυο μοντέλα θα βρεις το ασύγκριτης ισχύος και ταχύτητας A16 Bionic chip, που μεταξύ άλλων θα σου προσφέρει φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου και ταχύτατες επιδόσεις, ενώ διαθέτει νέο Display Engine που σου εξασφαλίζει την υπέροχη Always-On οθόνη.


iphone_14_pro_deep_purple

Apple iPhone 14 Pro 5G 6GB 128GB Deep Purple, 1.689,90€.

Προφανώς, τόσο στο iPhone 14 Pro όσο και στο iPhone 14 Pro Max θα βρεις και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα features της νέας σειράς, όπως το Crash Detector, που επιτρέπει στο iPhone σου να αντιληφθεί αν έχεις εμπλακεί σε τροχαίο και να ειδοποιήσει τις αρχές με την ακριβή σου τοποθεσία και η δυνατότητα για αποστολή σήματος κινδύνου μέσω δορυφόρου σε περιοχές όπου δεν έχεις σήμα, που ελπίζουμε ότι θα ενεργοποιηθεί σύντομα και για την Ελλάδα (προς το παρόν είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ και Καναδά).


iphone-14-pro-max-1tb-gold

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 6GB 1TB Gold, 2.709,99€.

Μικρές διαφορές με μεγάλη σημασία

Δημοφιλέστερα


To Top