Τεχνολογία

Πώς επιλέγω κάμερα ασφαλείας για το σπίτι; – Ο απόλυτος οδηγός

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία: η εγκατάσταση μίας (ή ιδανικά περισσότερων) καμερών παρακολούθησης είναι η κίνηση που, μαζί με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού, μπορεί να σου προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στο σπίτι. Όμως όσο προφανής και αν είναι αυτή η πραγματικότητα, η επιλογή της κατάλληλης κάμερας ασφαλείας για το σπίτι σου δεν είναι πάντα εξίσου απλή υπόθεση.

Πάρε για παράδειγμα το SHOPFLIX.gr: ανάμεσα στα αμέτρητα προϊόντα του, θα βρεις και μια τεράστια ποικιλία από κάμερες παρακολούθησης σε διάφορους τύπους και τιμές – οι οποίες ωστόσο συγκαταλέγονται σταθερά στις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Πώς να διαλέξεις, λοιπόν, εκείνη ή εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στις δικές σου ανάγκες; Η απάντηση βρίσκεται στις παρακάτω παραμέτρους που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

Σε όποιο προϊόν ή συνδυασμό προϊόντων και αν καταλήξεις, πάντως, το SHOPFLIX.gr σου εγγυάται ότι θα το έχεις στην πόρτα σου άμεσα και στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, ώστε οι ανησυχίες σου για την ασφάλεια του σπιτιού σου να πάψουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Και σε περίπτωση που επιλέξεις εξοπλισμό από διαφορετικούς πωλητές εντός της πλατφόρμας, η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ θα σου επιτρέψει να παραλάβεις τα πάντα ταυτόχρονα.

Ασύρματη ή ενσύρματη κάμερα;

Πιθανότατα είναι το πρώτο ερώτημα που θα σε απασχολήσει, μαζί με το κόστος της νέας σου αγοράς – και από τη στιγμή που σχετίζονται άμεσα, είναι και ένα καλό σημείο για την εκκίνηση του οδηγού μας. Σε γενικές γραμμές, οι ενσύρματες κάμερες έχουν χαμηλότερο κόστος από τις ασύρματες. Απαιτούν, όμως, και την ανάλογη καλωδίωση, που αν δεν υπάρχει ήδη ανεβάζει το κόστος πολύ σημαντικά, καθιστώντας τις ασύρματες την πιο οικονομική επιλογή – αλλά και μακράν την πιο εύκολη στην εγκατάσταση.


BHR4885GL

Επιπλέον, στο SHOPFLIX.gr μπορείς να βρεις ασύρματες κάμερες με εξαιρετικά χαμηλή τιμή και εξίσου υψηλή ποιότητα, όπως η κάμερα παρακολούθησης Xiaomi Mi Home Security Camera 360° IP Wi-Fi 1080P, που είναι ικανή να τραβήξει βίντεο με ανάλυση Full HD και διαθέτει φώτα led υπέρυθρων που της επιτρέπουν να καταγράφει καθαρή εικόνα ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Θα την εγκαταστήσεις μέσα σε ελάχιστες κινήσεις, θα την τοποθετήσεις σε μια επίπεδη επιφάνεια με καλή ορατότητα προς τον χώρο που θέλεις να προστατεύσεις, κι εκείνη θα σε ενημερώνει για κάθε ύποπτη κίνηση.

Αγόρασέ τη από 32,47€.

Αξίζει να επιλέξω κάμερα παρακολούθησης IP;

Το μεγαλύτερο plus των ασύρματων καμερών ή καμερών IP ή WiFi είναι ότι συνδέονται στο internet – και μέσα από αυτό μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να στέλνουν ειδοποιήσεις στο κινητό σου, μέσα από ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή του επεξεργαστή. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να είσαι πραγματικά σίγουρος ότι έχεις πάντα (κυριολεκτικά) πλήρη εικόνα των όσων συμβαίνουν στο σπίτι σου, όπου και αν βρίσκεσαι.

Τι ανάλυση να επιλέξω;

Είναι πολύ σημαντικό η κάμερά σου να μπορεί να τραβήξει καθαρά βίντεο από τις τυχόν ύποπτες δραστηριότητες, καθώς αυτό είναι που θα διασφαλίσει όχι μόνο ότι θα μάθεις εγκαίρως ότι κάποιος επιδιώκει να διαρρήξει το σπίτι σου, αλλά και ότι θα έχεις στα χέρια σου ευκρινές υλικό, που θα διευκολύνει σημαντικά την αστυνομία στον εντοπισμό του.


d-link-dcs-8526lh-full-hd-pan-tilt-pro-wi-fi-camera-1920x1080-dcs-8526lh

Δημοφιλέστερα


To Top