Τεχνολογία

Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Galaxy S22 Ultra: Τελικά, ποιο είναι το καλύτερο;

Η επιλογή του κατάλληλου κινητού για εσάς εξαρτάται από το τι χρειάζεστε από το τηλέφωνό σας.

Το καλύτερο smartphone βασίζεται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Samsung τόσο με το νέο αναδιπλούμενο κινητό της το Galaxy Z Flip4 όσο φυσικά και με το mainstream κινητό της τηλέφωνο Galaxy S22 ultra.

Αν θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί με τη φωτογραφία σας, τότε οι κορυφαίες κάμερες και η ρύθμιση hands-free του Galaxy Z Flip4 είναι τέλεια. Αν πάλι θέλετε ένα τηλέφωνο που θα σας βοηθά στην καθημερινή σας επιχείρηση τότε σίγουρα το Galaxy S22 ultra είναι ιδανικό για σας.

Και τα δύο μπορείτε να τα βρείτε φυσικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr μαζί με τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά τηλέφωνα της Samsung και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να επιλέξετε. Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας το νέο σας κινητό θα φτάσει στην πόρτα σας στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δείτε κατά την παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση και τα δυο κινητά αποτελούν αξιόλογες επιλογές με σημαντικά πλεονεκτήματα. Όμως υπάρχουν χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο είναι εκείνο που σας ταιριάζει.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 8GB 256GB Light Blue: Απλά βάλτε το στην τσέπη σας

Μικρό αλλά ισχυρό, με δυνατότητα να διπλώνει, το Galaxy Z Flip4 είναι ένα compact smartphone πλήρους μεγέθους που έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει σε μια τσέπη.

Διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 (4nm), ο οποίος σε συνδυασμό με τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου και τα 8 GB LPDDR5 μνήμης RAM θα σας προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και ομαλή απόδοση σε απαιτητικό multitasking, παιχνίδια ακόμα και με live streaming ταυτόχρονα.

Δημοφιλέστερα


To Top