Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Βίντεο τον δείχνει να τα έχει «χαμένα» μετά από ομιλία του

Ο Τζο Μπάιντεν είχε μία ακόμα δημόσια αμήχανη στιγμή το βράδυ της Τετάρτης (21/9), όταν φάνηκε να… χάνεται ενώ κατέβαινε από τη σκηνή μετά από ομιλία του στην Νέα Υόρκη.

Λίγο μετά τα χειροκροτήματα, ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφηκε από κάμερα να φεύγει από τη σκηνή πριν σταματήσει απότομα και κοιτάξει γύρω του με μια έκφραση σύγχυσης στο πρόσωπό του.

Έπειτα φάνηκε να ρωτάει τους ανθρώπους πώς να κατέβει από τη σκηνή και να κάνει μερικά μικρά βήματα σαν να τρεκλίζει.

Δείτε το βίντεο:


Should you stay or should you go, Joe? 'Scary' video shows Biden, 79, appearing to get lost

Στη συνέχεια ένας άνδρας που ανέβηκε στο βήμα είπε: «Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ», καθώς ο Μπάιντεν περιπλανιόταν στη σκηνή. Αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση στον Αμερικανό πρόεδρο που σιγά-σιγά έφυγε από τη σκηνή, σταματώντας κάθε λίγα βήματα για να κοιτάξει τον ομιλητή, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, χαρακτήρισε τη σκηνή «τρομακτική», σε ανάρτησή του στο Twitter, με τον σύμβουλο επικοινωνίας του, Στιβ Γκεστ, να προσθέτει στο δικό του tweet: «Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό».

Το βίντεο με τα άβολα βήματα του προέδρου των ΗΠΑ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως άλλο ένα παράδειγμα αμφιβολίας σχετικά με τη σωματική και ψυχική του ικανότητα για την προεδρία.

Δημοφιλέστερα


To Top