Τεχνολογία

Αξίζει να πάρετε τηλεόραση QLED; Σε τι διαφέρουν, ποιες είναι οι καλύτερες

Παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές, περνάτε ατελείωτες ώρες παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με την παρέα ή απλά την αφήνετε να παίζει την αγαπημένη σας playlist, όσο εσείς μαγειρεύετε ή απολαμβάνετε το βραδινό με τους αγαπημένους σας. Η τηλεόραση, χάρη στην ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, κάνει πολλά για εμάς. Όσον αφορά τις σύγχρονες οθόνες τηλεόρασης, υπάρχουν δύο συνδυασμοί πάνελ και φωτισμού που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας: QLED και OLED. Ποια θα πρέπει να επιλέξετε;

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε, έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις QLED τηλεοράσεις να ξεχωρίζουν αλλά και τρία κορυφαία μοντέλα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, σε ασύγκριτες τιμές, για να παραλάβετε αυτήν που σας ταιριάζει στην πόρτα σας, στην ώρα, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Θα παραλάβετε τα αξεσουάρ της, όπως βάση ή τηλεχειριστήριο, όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και μην ξεχνάτε ότι το SHOPFLIX.GR θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Black Friday, με δυνατές προσφορές σε τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Γιατί αξίζει η τηλεόραση QLED;

Αν απολαμβάνετε να βλέπετε ταινίες και να παίζετε βιντεοπαιχνίδια, τότε χρειάζεστε μια τηλεόραση QLED, καθώς το λεγόμενο «quantum dot filter» χαρίζει βελτιωμένη φωτεινότητα αλλά και ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για να μην χάνετε λεπτό δράσης.

Κρυστάλλινη εικόνα

Η ζωντάνια της εικόνας είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα μιας τηλεόρασης QLED, χάρη στα κβαντικά σωματίδια που είναι ενσωματωμένα σε ένα στρώμα μεταξύ του οπίσθιου φωτισμού και της οθόνης LCD. Αποδίδεται καλύτερα κατά την προβολή εικόνων υψηλής αντίθεσης, που μπορείτε να απολαύσετε με μεγάλη ευκρίνεια και υψηλά επίπεδα φωτεινότητας.

Συγκριτικά με την παραδοσιακή οθόνη μιας τηλεόρασης LCD (καθώς και μιας τηλεόρασης OLED), η τηλεόραση QLED έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία που θα αναβαθμίσει την εικόνα και συνολικά την οπτική σας εμπειρία.

Κορυφαία ανάλυση

Ένα άλλο πλεονέκτημα που απολαμβάνετε με την τηλεόραση QLED είναι η υψηλή της ανάλυση. Όχι μόνο η εικόνα θα είναι φωτεινή, ζωντανή και γεμάτη όμορφες αντιθέσεις αλλά έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε κορυφαία ανάλυση, ακριβώς σαν να βρίσκεστε μέσα στα υπέροχα τοπία που αντικρίζετε.

Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεοράσεις QLED έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές ανάλυσης 4K HD, χαρίζοντας κρυστάλλινες εικόνες που είναι ορατές σχεδόν σε κάθε σενάριο φωτισμού χάρη στην μοναδική της τεχνολογία.

Τρία κορυφαία μοντέλα που σας προτείνουμε για να καλύψετε πλήρως κάθε ανάγκη οικιακής ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν:

Τηλεόραση Samsung Smart 65″ 4K UHD QLED QE65Q82TATXZT HDR 2021

Με την Τηλεόραση Samsung Smart 65″ 4K UHD QLED QE65Q82TATXZT HDR 2021 απολαμβάνετε βαθιές αντιθέσεις σε κάθε σκηνή, χάρη στην μοναδική λειτουργία Quantum HDR 1500.


142500-1-600x600

Δημοφιλέστερα

To Top