Διεθνή

Μασκ για Τραμπ: Αν είχα ένα δολάριο κάθε φορά που με ρωτούσαν αν επιστρέφει στο Twitter θα… κόβαμε χρήμα

Βομβαρδισμό ερωτήσεων φαίνεται πως δέχεται ο ιδιοκτήτης του twitter, Έλον Μασκ, σχετικά με τον αν επιστρέφει στην πλατφόρμα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, όπως έγραψε ο δισεκατομμυριούχος σε ανάρτησή του στο Twitter: «Αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά που κάποιος με ρωτούσε αν ο Τραμπ επιστρέφει σε αυτήν την πλατφόρμα, το Twitter θα έκοβε χρήματα».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (28/10), ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χαρούμενος που το Twitter βρίσκεται πλέον σε «λογικά χέρια» μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από τον Έλον Μασκ. Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν διευκρίνισε, ωστόσο, αν σκοπεύει να επιστρέψει στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ δήλωσε πεπεισμένος ότι η δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social, «φαίνεται και λειτουργεί καλύτερα».

«Αγαπώ την αλήθεια», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του.

Ο Τραμπ αποκλείστηκε από το Twitter μετά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο. Ο Μασκ έχει αφήσει ανοιχτό να επαναφέρει τον λογαριασμό του Τραμπ, αλλά ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πει ότι δεν θα επιστρέψει.

Δημοφιλέστερα

To Top