Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του «δράκου με το τατουάζ» στην απόπειρα βιασμού της 24χρονης

Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο από τον «δράκο με το τατουάζ».

Όπως μεταδίδει το Mega, στο βίντεο φαίνονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του 45χρονου βιαστή όταν έκανε την πρώτη επίθεση, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης και μόλις έχει σταματήσει το όχημα που οδηγεί η 24χρονη επί της οδού στην Αγία Τριάδα, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσπαθεί να τρέξει και χωρίς να έχει προγηθεί τίποτα, αιφνιδιάζει την 24χρονη. Με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού. Επίσης, σύμφωνα με το Mega, μέχρι αύριο θα έχει εκδοθεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 45χρονο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου που έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία, όπως όλα δείχνουν, με τη βοήθεια στενού του συγγενή.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co0bkntfo6bl)

Το δρομολόγιο διαφυγής του 45χρονου

Αναφορικά με το δρομολόγιο διαφυγής του 45χρονου, στις 27 Οκτωβρίου στη 01:00 πέρασε τα σύνορα στην Κακαβιά. Κατόπιν, στις 28 Οκτωβρίου εμφανίστηκε στον Αυλώνα και στις 29 Οκτωβρίου χάθηκαν τα ίχνη του, έκλεισε το κινητό του, δεν χρησιμοποιεί social media, κρύβεται σε σπίτι στα Τίρανα κι έχει διαφύγει σε ορεινή περιοχή.

Δημοφιλέστερα

To Top